Kampanj i Järfälla

I går hade Folkpartiet i Järfälla dörrknackningskampanj. Eftersom jag gillar dörrknackning och i vilket fall skulle träffa Peter (deras politiska sekreterare) på eftermiddagen så slog jag två flugor i en smäll och deltog. Det gav mig dessutom chansen att ta lite foton både på mig själv och Nina som behövdes till nästa nummer av Sundbybergsliberalen.

Bilden ovan (klicka för en större version) är från innan vi satte igång. Det är samling i Järfälla centrum, och alla hade inte kommit än så jag roade mig med att fota lite grann. Just nu är jag dock mest inne på svartvit fotografering, som är en utmaning i sig.

Bilden ovan (klicka för en större version) tycker jag har en tydlig 60-talskänsla. Både Järfälla centrum, mopeden och Peters klädsel bidrar till den känslan och det svartvita blir då pricken över i:et som fullbordar illusionen.

På den här bilden (klicka för större) får man inte samma illusion, trots det svartvita. Både Folkparti-jackan och barnvagnen passar helt enkelt inte in i 60-talet.

Slutligen en bild (klicka för större bild) som egentligen inte skulle ha varit i svartvitt, utan i färg, men jag missade att ställa om kameran. Det är Martin Andreasson från Solna som ansluter.

Allt som allt en lyckad dag, både vädermässigt, kampanjmässigt, socialt och fotograferingsmässigt.