Kryssa Mattias

Liberal fritidspolitiker i Sundbyberg

De som är beredda att ge upp väsentliga friheter för att få
lite temporär säkerhet förtjänar varken frihet eller säkerhet.
(Benjamin Franklin)

 • Nya inlägg

 • Senaste kommentarer

 • Senaste Trackbacks:

 • Allmänt

 • Andra bloggar

 • Liberaler

 • Mer från/om mig

 • Politik

 • Politiska bloggar i Sundbyberg

 • Kampanjer

  • Stöd Israel
 • Ekonomiskt stöd

 • Länkregistrering

 • Technorati

 • Networked blogs

 • Licensvillkor

 • Creative Commons License
  Alla texter och alla bilder är licensierade under en Creative Commons Erkännande- Ickekommersiell- Dela Lika 2.5 Sverige Licens.
 • 80 && 64 && 4 = 0

  Skrivet av Mattias den 28 januari 2010

  För nästan ett år sedan skrev jag ett inlägg om Ipred, piratkopiering och rättssäkerhet, där jag bland annat tog upp varför svensk spelindustri har vunnit på piratkopieringen; detta eftersom de stora företagen inte skulle ha funnits om det inte varit för just piratkopiering.

  Jag var nöjd med den artikeln, och tyckte den var ganska väl täckande. Detta tills jag — via opassande — hittade Thomas tvivlarens utmärkta inlägg 80+64+4 = 0. Denna artikel är nämligen den typ av djuplodande och uttömmande artikel som jag hade velat skriva.

  Så, istället för att försöka toppa det inlägget så länkar jag helt enkelt dit.


  Och apropå rubriken: jag är alldeles för mycket matematiker för att ange en rubrik som inte är matematiskt korrekt. Jag använder istället bit-wise AND som operator eftersom uttrycket då blir korrekt.

  • http://www.thomastvivlaren.se/ Thomas Tvivlaren

   Stort tack Mattias! För övrigt så utnämner jag ditt rubrikremixande som det fyndigaste hittills av de många som länkat. :)

   För övrigt så försökte jag hitta ett av dina tidigare inlägg som på något sätt relaterade till Commodore 64 och/eller scenen. Kan vara minnet som bedrar mig också… *kliar sig i huvudet*

  • http://www.kryssamattias.se/wordpress Mattias Lönnqvist

   Thomas, du tänker antagligen på en diskussion som vi hade kring scenens inverkan på den svenska spelbranschen i någon tråd. Där jag lyfte The Silents / Digital illusion och du lyfte Triton / Starbreeze, om jag minns rätt.

   Tyvärr syns inte denna diskussion just nu eftersom jag haft problem att kopiera över alla kommentarer till DisQus, men jag ska försöka få ordning på det i helgen.

  • http://www.kryssamattias.se/wordpress Mattias Lönnqvist

   Thomas, du tänker antagligen på en diskussion som vi hade kring scenens inverkan på den svenska spelbranschen i någon tråd. Där jag lyfte The Silents / Digital illusion och du lyfte Triton / Starbreeze, om jag minns rätt.

   Tyvärr syns inte denna diskussion just nu eftersom jag haft problem att kopiera över alla kommentarer till DisQus, men jag ska försöka få ordning på det i helgen.

  • http://www.thomastvivlaren.se/ Thomas Tvivlaren

   Nu trillade poletten ned för det där lät bekant. Så var det!

  • http://www.kryssamattias.se/wordpress Mattias Lönnqvist

   Nu fick jag äntligen (efter 10 sorger, 11 bedrövelser och 12 omkonfigureringar av min WP-installation) importen av kommentarer att fungera, och därmed hittade jag tråden ifråga:

   http://www.kryssamattias.se/wordpress/?p=311

   Det var riktigt kul att läsa kommentarerna igen, så här två år efteråt :)

  • Pingback: Thomas Tvivlaren - Med tvivlet som insats