Vad tycker du?

I arbetet med Folkpartiets handlingsprogram för Sundbyberg så bestämde vi oss i höstas för att vi skulle försöka hämta in åsikter även från icke politiskt aktiva i några frågor.

Vi har nu val ut skolsituationen i Duvbo och ungdomsarbetslösheten som två lämpliga frågor att mer specifikt skapa en dialog kring. Du kan läsa mer om frågeställningarna på vår blogg, liksom även lämna kommentarer där.

Föredrar du kan du givetvis även maila dina kommentarer istället.

Vi har inte riktigt samma ambitionsnivå som Folkpartiet i Stockholms stad som lagt ut hela programmet på nätet, men vi hoppas att detta ska kunna ge en mersmak som gör att vi kan bjuda in till en diskussion om fler punkter nästa gång.

Även om Sundbyberg inte får samma uppmärksamhet som Stockholm (läs gärna vad Mark Klamberg och Seved Monke har skrivit om Stockholmsprogrammet) så är vår förhoppning att detta ska leda till mer dialog, även när det inte är valrörelse.

One thought on “Vad tycker du?

Comments are closed.