Höstens kulturtips

Jag tänkte stänga av allt vad politik heter under helgen, så jag avslutar veckan med ett kulturtips.

Via Operaloggen hittade jag höstens program på operan i Malmö, som har flera intressanta uppsättningar på gång.

Själv tänkte jag försöka åka ner och se någon föreställning av Madama Butterfly som både har intressanta vokalister, men som dessutom dirigeras av min bror. För att vara petig så är det delat dirigentskap så jag kommer inte att boka biljetter (eller resa) förrän jag vet vilka föreställningar han dirigerar.

Finns det tid (och möjlighet) är jag dessutom lite sugen på att se Hemligheter. Nyskrivna verk är alltid lite av en chansning, men den verkar spännande.


Dessutom måste jag se till att komma iväg på någon föreställning på Operan här i Stockholm under året. Jag har presentkort som jag måste använda, men det är så tråkigt att gå på opera själv bara.

Jag funderar på att gå på Figaros bröllop som är en av mina favoriter.