Mobilversion deaktiverad

De senaste åren har jag haft en mobilversion av bloggen, som aktiveras om någon besöker bloggen via mobiltelefonen (förutsatt att telefonen identifierar sig korrekt).

Den versionen är dock inte särskilt utförlig, och jag har inte varit helt nöjd med hur den fungerat. Eftersom det nu blir vanligare och vanligare med mobiler med vettiga skärmar — där man faktiskt kan surfa ”som vanligt” via mobilen — har jag dock nu slagit av mobilversionen av bloggen.

Om någon saknar den så får ni maila mig (eller använd chattfunktionen som finns på sidan) så får jag fundera ett varv till. Till dess är dock den mobila versionen av bloggen nedstängd.

Och om du inte redan har en mobil med ordentlig skärm (iPhone, de flesta Android-telefoner exempelvis Sony Ericsson Xperia X10, etc) så rekommenderar jag definitivt ett inköp. Att snabbt kunna kolla en webbsida via mobilen är guld värt ibland.