Bloggpausen snart slut

Jag har inte bloggat mycket sedan valet, vilket beror på två skäl:

  1. Alla möten äter effektivt upp min lediga tid. När väl allt efterarbete efter valet (förhandlingar, nomineringar, etc) är klart så blir min kalender lite mer mänsklig.
  2. Eftersom jag deltar i en del förhandlingar, och får information från andra, så vill jag inte riskera att skriva någonting som är intern information. Det effektivaste sättet att sabotera en förhandling är att avslöja vad som sägs och varför. Dessutom är den information som jag får i förtroende och då kan jag inte skriva om den på bloggen.

Därför tänker jag inte ens kommentera vilka förhandlingar som är klara och vad som kan tänkas vara kvar. När information blir officiell kommer även mina läsare att få den.

Jag räknar med att kunna blogga mer regelbundet från början av november, och jag hoppas att ni som läser bloggen har en förståelse för varför jag inte kan avslöja interna diskussioner.


Som en sidonot så fick jag hem Falllout: New Vegas i veckan. Har bara hunnit spela en halvtimme hittills, men det ser lovande ut.